Termeni și condiții

Prezentul document, continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului  juniorupgrade.ro, stabileste conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul  juniorupgrade.ro ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

Site-ul  juniorupgrade.ro, denumit in continuare “juniorupgrade.ro”, este detinut si administrat de Operatorul site-ului este S.C.Junior Upgrade SRL, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J20/150/2019, cod unic de inregistrare fiscală 40476497.

Prin accesarea si navigarea oricarei pagini sau sectiuni ale site-ului juniorupgrade.ro cat si cumpararea sau utilizarea serviciului pus la dispozitie prin intermediul site-ului, utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.

Neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea site-ului.

juniorupgrade.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, fara nici un fel de notificare prealabila.

Exonerarea de raspundere

Utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea site-ului care nu se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a administratorului site-ului.

juniorupgrade.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul  juniorupgrade.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza. 

juniorupgrade.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

In anumite cazuri, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Administratorul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele ce pot surveni intre imaginile prezentate pe site si produsul comandat si primit de catre comparator.

Accesul la site

juniorupgrade.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor juniorupgrade.ro fara acordul scris prealabil al acesteia.

Drepturi de autor

Continutul site-ului  juniorupgrade.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea juniorupgrade.ro si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a juniorupgrade.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al juniorupgrade.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea juniorupgrade.ro sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Utilizatorii accepta si inteleg faptul ca orice materiale, imagini, texte, informatii, date prezentate pe site-ul  juniorupgrade.ro au un caracter informativ si orientativ si administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun fel pentru acuratetea si veridicitatea acestora. Continutul site-ului poate fi utilizat numai in scop personal, non comercial si prin accesarea si utilizarea site-ului, utilizatorii inteleg si accepta ca nu au voie in niciun fel si in nicio circumstanta sa preia, sa copieze, sa modifice, sa publice, sa reproduca, sa transmita, sa vanda sau sa distribuie in niciun fel continutul acestui site, altfel decat in scopuri personale, non comerciale. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori au incalcat prevederea mai sus mentionata, administratorul isi rezerva dreptul de a actiona in instanta utilizatorul/ii pentru a cere daune interese.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care administratorul site-ului le detine asupra continutului acestui site.

Politica de retur

Orice client care achizitioneaza cursuri sau servicii din magazinul online juniorupgrade.ro are posibilitatea solicitării rambursării plății conform Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientul are dreptul de a primi banii înapoi, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati, dacă a apărut ceva neprevăzut în program și dacă nu există posibilitatea recuperării activității la altă grupă.

Clientul se obliga sa notifice  juniorupgrade.ro intentia sa de a primii banii înapoi, prin e-mail hello@juniorupgrade.ro.

In conformitate cu legea in vigoare, juniorupgrade.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returul plății, dacă niciunul din motivele de mai sus menționate nu este eligibil.

Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre juniorupgrade.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de pe raza Municipiului Cluj-Napoca.

Prin accesarea si utilizarea oricaror servicii ale acestui site, clientul si utilizatorul intelege si accepta in totalitate acesti Termeni si Conditii si isi asuma in totalitate eventualele riscuri ce decurg din utilizarea serviciilor site-ului  juniorupgrade.ro.

Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei tale pe site.