Departament de HR

Creștem satisfacția angajaților prin implicarea directă a copiilor lor în comunitatea Junior Upgrade.

Zona dedicată de Junior Upgrade parteneriatelor cu Departamentele de Resurse Umane este construită pe baza dorinței de a realiza împreună un pachet de beneficii pentru copiii angajaților cu vârsta între 8 și 18 ani.

"
Angajaţii sunt cel mai important lucru pe care îl deţine o companie, pentru că, dacă aceştia sunt fericiţi şi clienţii vor fi fericiţi, iar businessul va creşte.
"

Richard Branson

Beneficii multiple

Propunerea noastră este un beneficiu altfel, care ajută la fidelizarea angajaților și va oferi copiilor acestora construirea de abilități digitale și o comunitate activă în care pot colabora, învăța și, bineînțeles se pot distra  🙂

Într-un chestionar adresat părinților, i-am întrebat cum s-ar simți dacă compania la care lucrează ar oferi copiilor acest beneficiu:

“Ar fi super, ar fi ceva nou, diferit atât pentru noi ca și părinți, cât și pentru ei.”

La întrebarea dacă s-ar simți mai apreciați de companie, 80% au răspuns cu “Da” si 20% au răspuns cu “Nu Știu”.

"Ar fi o dovadă a faptului că firma vede mai departe de ceea ce primește de la mine ca angajat. O firmă care este interesată de viitorul copiilor este o firmă care gândește pentru viitor."
Părinte

Avantajele Animației pentru copii

Gândirea logică, lucrul în echipă și creșterea stimei de sine sunt principalele avantaje

Creație

Juniorii își exersează diverse aptitudini prin actul creației. Prin conceperea scenariului și a storyboard-ului își antrenează imaginația, gândirea logică și rațională.

Colaborare

Cele mai reușite animații se realizează în echipă, prin brainstorming și vot democratic, sprijin reciproc, cooperare și asumarea responsabilității la nivel de grup.

Încredere

Realizarea unei animații ajută la creșterea stimei de sine și la formarea unei dorințe permanente de a duce la bun sfârșit proiecte în viitor.

Mai multe detalii despre cursul de comunicare prin animație

Evenimente din comunitate de care beneficiază juniorii

 

Ajută-ne să construim cea mai potrivită ofertă pentru tine şi împreună să aducem un beneficiu de care angajații companiei sa fie mulțumiți!

Care dintre Cursuri vă atrage atenția:
* Pentru cursul de Comunicare prin Animație

Clientul e pe locul întâi
Doi!

"
Pune-ți angajații pe primul loc. Dacă ai grijă de angajați, aceștia vor avea grijă de clienți.

Richard Branson